Comfortabele broek

Ruim 200 verkooppunten

Perfecte pasvormen

Comfortabel én stijlvol


Een comfortabele broek voor ieder seizoen en elke gelegenheid koop je bij Setter. Bij ons ontdek je een grote collectie aan onder- en bovenstukken. Je outfit maak je compleet door bij ons te bestellen, of je nu een comfortabele broek nodig hebt of een prachtige blouse voor iedere gelegenheid.


Je nieuwe comfortabele broek koop je hier

Een broek moet natuurlijk helemaal naar je smaak zijn, maar een comfortabele pasvorm is ook heel belangrijk. De broek kan nog zo mooi zijn, maar als deze niet lekker zit, doe je deze nooit meer aan. Dat is natuurlijk zonde. Bij Setter voorkomen we dat door de pasvorm, kwaliteit en het comfort voorop te stellen bij onze collectiekeuze. Vul dus gerust je garderobe aan met bijvoorbeeld een nette zwarte damespantalon of maak een keuze uit ons aanbod aan rokken.


Kom naar een van onze verkooppunten

Bij ons profiteer je altijd van gratis levering. Bij het plaatsen van je bestelling kies je gemakkelijk voor thuisbezorging. Natuurlijk ben je ook welkom om langs te komen op een van onze verkooppunten. Met meer dan 200 locaties is onze collectie altijd wel te vinden in jouw buurt. Welk onderstuk heb jij binnenkort in je garderobe liggen? Een gerende rok of toch een comfortabele broek? De keuze is helemaal aan jou. Mocht je nog vragen hebben, vul dan ons contactformulier in of stuur ons een e-mail via info@setterbroeken.nl.

Verkooppunten