Damesrokken met elastiek

Ruim 200 verkooppunten

Perfecte pasvormen

Comfortabel én stijlvol


Voor ultiem draagcomfort koop je je nette damesrokken met elastiek in de taille via onze online kledingwinkel. Bij Setter kies je uit een ruim aanbod aan kledingstukken en profiteer je altijd van gratis levering. Wij zijn al sinds 1953 een erkend merk dat gespecialiseerd is in het maken van comfortabele broeken en rokken met een perfecte pasvorm voor oudere dames. Daarnaast hebben wij nu prachtige bovenstukken voor iedere dame. Zo kan je al onze nette damesrokken met elastiek combineren met een bijpassende blouse of pullover.


Bestel je damesrokken met elastiek voor groot draagcomfort

Het kan soms lastig zijn om nette damesrokken online te kopen die én stijlvol zijn én comfortabel zitten. Je weet via een webshop natuurlijk niet direct of de rokken voor dames ook een comfortabele pasvorm hebben. Een geruststelling is dat ons team bij de collectiesamenstelling altijd let op pasvorm, comfort en kwaliteit. De kledingstukken worden dus speciaal voor jou geselecteerd. Dat geldt ook voor de nette damesrokken met elastiek, die je dus met een gerust gevoel in onze online winkel koopt.

Koop je damesrokken en -pantalons online

Setter biedt je niet alleen damesrokken met elastiek aan, maar ook pantalons met een elastische taille. Deze zijn beschikbaar in verschillende kleuren, zodat jij altijd iets in je garderobe hebt liggen of hangen dat past bij je favoriete bovenstuk. Kies bijvoorbeeld voor een nette damespantalon in combinatie met:

Je outfit is meteen compleet met een van bovenstaande opties; je gaat met onze comfortabele rokken of broeken voor dames altijd stijlvol de deur uit.


Neem gerust contact met ons op bij vragen of opmerkingen

Wil je graag nette damesrokken via onze online shop bestellen, maar heb je vragen die je eerst graag beantwoord wil hebben? Onze enthousiaste medewerkers beantwoorden deze graag. Neem contact met ons op via ons contactformulier of stuur ons een e-mail via info@setterbroeken.nl. Wil je direct je bestelling plaatsen en al binnen enkele dagen onze comfortabele rokken voor dames passen? Je plaatst je bestelling gemakkelijk via onze webshop. Kies voor gratis thuisbezorging of kom winkelen bij een van onze verkooppunten.

Verkooppunten