Mode voor oudere dames

Ruim 200 verkooppunten

Perfecte pasvormen

Comfortabel én stijlvol


Voor oudere dames hebben we prachtige mode. Bij Setter zetten we een mooie uitstraling, ultiem comfort, hoogwaardige kwaliteit en een fijne pasvorm altijd voorop in onze kleding die zeer geschikt is voor oudere dames. Je koopt bij ons complete outfits en stijlvolle mode voor senioren, waar je nog jarenlang gebruik van maakt en stijlvol de deur mee uitgaat.


Oudere dames lopen er elegant bij in onze mode

Mode voor senioren hoeft niet ouderwets en statig te zijn. Bij ons vind je elegante tijdloze kleding voor oudere dames die hip en modern zijn. Combineer bijvoorbeeld een sportieve pantalon met een kleurrijk T-shirt of kies voor een zwierige rok met een zachte pullover. Je stelt je outfit gemakkelijk samen in onze webshop, maar je bent natuurlijk ook welkom om eens langs te komen op een van onze verkooppunten. Met meer dan 200 locaties in Nederland en België kun je altijd onze prachtige mode voor senioren bij jou in de buurt passen en kopen. Hier staan professionals tevens klaar om je te adviseren over onze kleding voor oudere dames.

Mode voor senioren voor elk seizoen

Sinds 1953 zijn wij al gespecialiseerd in mode en kleding met een perfecte pasvorm voor oudere dames. Sindsdien zorgen we ervoor dat er elk seizoen weer een aanvulling is op onze collectie, zodat je je altijd warm of juist koel voelt en je er elegant uitziet. In onze mode voor senioren profiteer je steeds weer van bewegingsvrijheid en comfort. Hier selecteren we dan ook altijd onze collectie op.


Koop je kleding volgens de laatste mode

Heb je vragen of opmerkingen over ons aanbod of ons bedrijf? Aarzel dan niet om een e-mail te sturen naar info@setterbroeken.nl of ons contactformulier in te vullen. Indien je binnen een aantal dagen al wilt rondlopen in de laatste mode, bestel je je kleding voor oudere dames gemakkelijk en snel via onze webshop. Wij zorgen ervoor dat je pakket dan al binnen twee à drie dagen bij je thuis wordt geleverd.

Verkooppunten