Geplaatst op

Over Setterbroeken.nl

Pasvorm, comfort en kwaliteit. Dat zijn de kenmerken van een Setter broek.

Het Nederlanse merk Setter werd opgericht in 1953 en is onderdeel van Mills Fashion Company welke naast de Setter Fashion collectie ook de merknamen Mind.Set en DONNADAY. voert.

Het merk is gespecialiseerd in broeken en rokken met een perfecte pasvorm. De combinatie van hoge kwaliteit en de perfecte pasvorm geven  je een goed gevoel en het vertrouwen in jezelf. Bij Setter vinden wij het namelijk belangrijk dat jij je comfortabel voelt in je outfit. Onze collectie wordt door een professioneel team samengesteld met als missie dat iedere vrouw zich goed voelt in haar outfit. Daarnaast worden onze collecties merendeel in Europa geproduceerd. 

De kwaliteiten worden speciaal voor onze klanten geselecteerd waarbij pasvorm, kwaliteit en comfort hoog in het vaandel staan. Setter deelt haar broeken en rokken collectie onder in verschillende categorie├źn, om elke vrouw de perfecte pasvorm te bieden.

Elk seizoen is er weer volop keuze uit de mooiste Setter broeken en rokken om de garderobe weer mee aan te vullen.

Op onze site setterbroeken.nl tonen wij jullie ons basic programma broeken en rokken. De collectie bestaat naast de onderstukken ook uit een complete collectie met bovenstukken. Deze zijn te verkrijgen bij onze aangesloten ondernemers. Kijk voor verkooppunten op setterfashion.com om je outfit compleet te maken.

Model met Setter Capri broek beige
Model met Setter Capri broek beige