Pantalons voor oudere dames

Ruim 200 verkooppunten

Perfecte pasvormen

Comfortabel én stijlvol


In onze webshop vind je tijdloze pantalons voor oudere dames. Deze broeken zitten lekker en hebben een elegant uiterlijk. Bij Setter staan hoge kwaliteit, een hoog draagcomfort en een perfecte pasvorm zeer hoog in het vaandel. Daarom kunnen oudere dames hier altijd terecht voor pantalons en andere mooie kledingstukken.


Diverse pantalons voor oudere dames koop je via onze webshop

Bij Setter vind je de mooiste mode voor oudere dames: tijdloos, passend en comfortabel. Je vindt hier dan ook pantalons in verschillende kleuren voor oudere dames die kiezen voor stijl. Denk dan bijvoorbeeld aan een donkerblauwe pantalon met een elastische band. Onze pantalons zijn ideaal te combineren met de bovenstukken in onze collectie of met de kledingstukken die al in je garderobe liggen. Indien je liever rokken draagt, bestel je deze ook gemakkelijk en snel via onze webshop. Ga bijvoorbeeld voor een wijde damesrok die heerlijk luchtig zit in de warmere seizoenen. Wat je favoriete item ook is, wij hebben het!


Plaats je bestelling gemakkelijk en snel

Plaats je bestelling en profiteer van gratis thuisbezorging. Je items worden binnen twee à drie werkdagen bezorgd. Wil je liever winkelen op een locatie bij jou in de buurt? Wij hebben diverse verkooppunten door heel Nederland. Als je nog met vragen zit of opmerkingen hebt, dan horen wij dat graag. Vul ons contactformulier in of stuur ons een e-mail via info@setterbroeken.nl.

Verkooppunten