Pantalons voor oudere dames

Ruim 200 verkooppunten

Perfecte pasvormen

Comfortabel én stijlvol


In onze webshop vind je tijdloze pantalons voor oudere dames. Deze broeken zitten lekker en hebben een elegant uiterlijk. Bij Setter staan hoge kwaliteit, een hoog draagcomfort en een perfecte pasvorm zeer hoog in het vaandel. Daarom kunnen oudere dames hier altijd terecht voor pantalons en andere mooie kledingstukken.


Diverse pantalons voor oudere dames koop je via onze webshop

Bij Setter vind je kleding voor de oudere vrouw: tijdloos, passend en comfortabel. Je vindt hier dan ook pantalons in verschillende kleuren voor oudere dames die kiezen voor stijl. Denk dan bijvoorbeeld aan een donkerblauwe pantalon met een elastische band. Draag je liever rokken? Deze zijn ook te bestellen via onze webshop. Ga bijvoorbeeld voor een wijde damesrok die heerlijk luchtig zit in de warmere seizoenen. Wat je favoriete item ook is, Setter heeft het!


Je bestelling plaats je gemakkelijk en snel

Heb je je artikelen in je winkelmandje geplaatst? Fijn! Dan is het nu tijd om je bestelling af te rekenen. Hierbij kies je voor gratis thuisbezorging van je pakket. Je items worden binnen twee à drie werkdagen bezorgd. Wil je liever winkelen op een locatie bij jou in de buurt? Wij hebben diverse verkooppunten door heel Nederland. Als je nog met vragen zit of opmerkingen hebt over ons, dan horen wij dat heel graag. Vul ons contactformulier in of stuur ons een e-mail via info@setterbroeken.nl.

Verkooppunten