Geplaatst op

Setter broeken

Als specialist in broeken zijn wij goed op de hoogte van de wensen van onze doelgroep. De pasvormen van onze modellen zijn dan ook afgestemd op onze doelgroep. Elk model kent zijn eigen specifieke eigenschappen, de kwaliteit van de stoffen en het daarbij horende draagcomfort staan daarbij hoog in het vaandel.

Onze bekendste modellen zijn de Petronella en de kortere lengte Petula-K. Setter werkt met verschillende kwaliteiten zoals de combinatie van viscose, polyester en elasthan. Deze hoogwaardige kwaliteit biedt door het gebruik van elasthan net dat beetje extra comfort en bewegingsvrijheid. Onze broeken zijn ook te verkrijgen in een jersey kwaliteit die ook wel Punta di Roma wordt genoemd. Basic en toch comfortabel door het gebruik van gemakkelijk te onderhouden jersey.

Mocht je een casual look willen en toch het comfort van de elastieken tailleband, hebben wij een super power stretch kwaliteit in de collectie opgenomen. Deze kwaliteit voorzien van katoen, polyester en elasthan blijft in vorm door de speciale power stretch. Dat betekent dat hij niet wijder wordt met dragen. De kwaliteit is er in een denim look en in donkerblauw, wit en beige. 

Setter broek Petronella

Petronella

De Petronella en Petula K vallen slank op het bovenbeen, maar zeker niet strak. Deze broeken hebben wat hogere elastieken tailleband, zodat u niet beperkt wordt in uw bewegingsvrijheid. De tailleband is voorzien van een plat stukje die afgewerkt is met een mooi gespje. Door het gebruik van stretch hebbben de broeken een comfortabele fit zodat je deze broek het liefst elke dag draagt.

Setter broek Fenja

Fenja

Ons model Fenja ziet er optisch uit als een jeans, maar dankzij de verwerkte elastische hoge tailleband is deze veel comfortabeler. Een perfect zittende broek met een slank been in een katoen, polyester, elasthan kwaliteit die net dat beetje extra comfort geeft. Het is een denim met de karakteristieke kenmerken van een jeans.