Sportieve pantalon

Ruim 200 verkooppunten

Perfecte pasvormen

Comfortabel én stijlvol


Bestel een sportieve pantalon bij Setter en profiteer van vele voordelen. Je loopt met onze kleding altijd rond in de laatste mode, ervaart ultiem comfort en een heerlijke pasvorm. Bovendien trek je onze pantalons nog jarenlang aan, vanwege de hoogwaardige kwaliteit en tijdloze modellen.


Ga hip en comfortabel de deur uit in je sportieve pantalon

Ons merk is dankzij deze vele voordelen zeer geschikt voor oudere dames. Daarbij zijn onze pantalons gemakkelijk aan en uit te trekken, vanwege hun elastische tailles van topkwaliteit. Wij hebben namelijk een superpowerstretch sportieve pantalon in onze collectie opgenomen die een stof heeft in de combinatie van katoen, polyester en elastaan. Deze combinatie zorgt ervoor dat de broek niet wijder wordt met het dragen. Je koopt deze sportieve pantalon in het donkerblauw, wit en beige en is bovendien verkrijgbaar in denimlook.


Bestel je pantalon gemakkelijk en snel

Bekijk ons aanbod aan pantalons en kies je favoriete model en de juiste maat. Heb je hier hulp bij nodig? Stuur dan een e-mail naar info@setterbroeken.nl of kom eens langs op een van onze verkooppunten. Met meer dan 200 locaties in Nederland en België zit er altijd wel een Setter-verkooppunt bij jou in de buurt. Ontdek het allemaal!

Verkooppunten